Het logo
Een restauranthouder beweert dat er in zijn restaurant duizenden verschillende samenstellingen van gerechten te bestellen zijn.
In zijn restaurant is een driegangenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht) het meest gebruikelijk, maar er zijn ook gasten die de maaltijd aanvullen met een tussengerecht.
Alle gasten krijgen na afloop een warme drank van het huis.
Hieronder zie je de menukaart van zijn restaurant.

Hans twijfelt of hij een driegangen met tussengerecht of zonder tussengerecht neemt.
Na het nagerecht kiest hij voor een warme drank.
Hoeveel verschillende keuzes heeft hij?

Menukaart

Voorgerecht
  • Soep (tomatensoep, champignonsoep of soep van de dag)
  • Salade (met kip, met zalm of een vegetarische salade)
  • Broodplankje met o.a. kruidenboter
  • Carpaccio
Tussengerecht
  • Een extra voorgerecht (niet hetzelfde als het gekozen voorgerecht)
  • Spaanse Gazpacho
  • Vitello Tonnato
  • Portobello met geitenkaas
Hoofdgerecht
  • Varkenssaté
  • Ossenhaas*
  • Kogelbiefstuk*
  • Spaghetti bolognese
  • Scholfilet
* Bij de vleesgerechten is een saus aan te bevelen. Hierbij kun je een keuze maken uit champignonsaus, pepersaus of stroganoffsaus.

Nagerechten
  • Crème brulée
  • Appeltaart
  • Dame blanche
  • Kaasplankje
  • Tiramisu
Van het huis
  • Koffie
  • Espresso
  • Cappuccino
  • Warme chocolademelk
  • Thee