Een restauranthouder beweert dat er in zijn restaurant duizenden verschillende samenstellingen van gerechten te bestellen zijn.
In zijn restaurant is een driegangenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht) het meest gebruikelijk, maar er zijn ook gasten die de maaltijd aanvullen met een tussengerecht.
Alle gasten krijgen na afloop een warme drank van het huis.
Hieronder zie je de menukaart van zijn restaurant.
Hans twijfelt of hij een driegangen met tussengerecht of zonder tussengerecht neemt.
Na het nagerecht kiest hij voor een warme drank.
Hoeveel verschillende keuzes heeft hij?
Menukaart
Voorgerecht
Nagerechten
In zijn restaurant is een driegangenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht) het meest gebruikelijk, maar er zijn ook gasten die de maaltijd aanvullen met een tussengerecht.
Alle gasten krijgen na afloop een warme drank van het huis.
Hieronder zie je de menukaart van zijn restaurant.
Hans twijfelt of hij een driegangen met tussengerecht of zonder tussengerecht neemt.
Na het nagerecht kiest hij voor een warme drank.
Hoeveel verschillende keuzes heeft hij?
Menukaart
Voorgerecht
- Soep (tomatensoep, champignonsoep of soep van de dag)
- Salade (met kip, met zalm of een vegetarische salade)
- Broodplankje met o.a. kruidenboter
- Carpaccio
- Een extra voorgerecht (niet hetzelfde als het gekozen voorgerecht)
- Spaanse Gazpacho
- Vitello Tonnato
- Portobello met geitenkaas
- Varkenssaté
- Ossenhaas*
- Kogelbiefstuk*
- Spaghetti bolognese
- Scholfilet
Nagerechten
- Crème brulée
- Appeltaart
- Dame blanche
- Kaasplankje
- Tiramisu
- Koffie
- Espresso
- Cappuccino
- Warme chocolademelk
- Thee